• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
WhisperPhone duet
WhisperPhone duet €29,95

WhisperPhone duet


Het perfecte hulpmiddel om met elkaar leesoefeningen te doen
Helpt bij de articulatie, auditieve discriminatie, dyslexie, autisme en het vlot leren lezen
€29,95
Bestelnummer: 80278
Inhoud: Voor kinderen tot ± 12 jaar. Set van 2 akoestische hoofdtelefoons (oranje en blauw) inclusief uittrekbare verbindingsbuis tot circa 1850 mm. Het onderhoud is makkelijk, omdat het apparaat in de vaatwasser gereinigd kan worden.
Informatie

De WhisperPhone duet is het perfecte hulpmiddel voor leerlingen om met elkaar leesoefeningen te doen en helpt de leesvaardigheid te ontwikkelen

WhisperPhone is een akoestische hoofdtelefoon, waarmee kinderen van alle leeftijden en volwassenen tien maal beter horen als ze leren lezen, tijdens de spelling en in het gehele taalproces. Dat betekent, dat ze zich beter kunnen concentreren zonder achtergrondgeluid en werkt eenvoudig en doeltreffend.

Bij het spreken, gaat de stem rechtstreeks naar het oor, zodat de stem duidelijk te horen is. In de logopedie helpt de WhisperPhone de kinderen bij de articulatie, auditieve discriminatie, dyslexie, autisme en het vlot leren lezen. Op school kunnen de leerkrachten de WhisperPhone inzetten om de leerlingen te helpen bij het lezen, schrijven, aanleren van een nieuwe taal, de spelling en geheugentraining. Het onderhoud is makkelijk, omdat het apparaat in de vaatwasser gereinigd kan worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »