• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Look good!
Look good! €49,80

Look good!


Wat komt erbij?
Reeksen van 4 plaatjes
Op ieder plaatje is iets toegevoegd t.o.v. het vorige plaatje
€49,80
Bestelnummer: 89354
Inhoud: 12 x 4 Kunststof kaartjes, inclusief handleiding, in een stevige kartonnen doos. Voor 2-4 spelers, vanaf 4 jaar.
Informatie

Wat komt erbij?

Het kind neemt telkens een reeks van 4 kaarten met daarop eenzelfde voorwerp. De voorwerpen op de kaarten lijken heel erg op elkaar maar als je goed kijkt, zie je steeds een heel klein verschil. Er komt namelijk telkens iets bij, de afbeelding wordt steeds vollediger. Het kind gaat de reeks van 4 kaarten goed vergelijken en zoekt de beginsituatie. Dan rangschikt het de kaarten in logische volgorde op de staander zodat het ziet dat er telkens iets bij komt en het voorwerp uiteindelijk volledig is.

Als de kaarten op de houder staan, kan het deze omdraaien en kan het kind zelf controleren of het de opdracht goed heeft gemaakt. Corrigeer eventuele foutjes tot de reeks kaarten goed is. De 12 reeksen kaarten variëren in moeilijkheidsgraad. De serie met de duif, vis, vlinder en gitaar zijn het moeilijkst.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »