• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Tafeltreffers
Tafeltreffers €43,95

Tafeltreffers


IB/RT-set
Doelgericht tafels 2 t/m 9 oefenen
Speed van Barekastenen 3x4 en 7x8
€43,95
Bestelnummer: 88630
Inhoud: Beide Tafeltreffers dozen (voor groep 4 en 5) bevatten 8 spellen met 24 kaarten. Tafeltreffers groep 4 oefent de (eenvoudige) tafels 2 tot en met 5 en Tafeltreffers groep 5 oefent de (moeilijkere) tafels 6 tot en met 9. IB/RT-set, 2-delig, inclusief handleiding. Per groep verpakt in een stevige kartonnen doos.
Informatie

Alle spellen hebben dezelfde opbouw: Warming up, training en match!

Zoek je een aantrekkelijk spel om doelgericht de tafels te oefenen? Tafeltreffers is een motiverend spel waarmee leerlingen eerst alleen en daarna samen de tafels oefenen.

Tafeltreffers kan alleen (warming up en training) en samen (match) gespeeld worden. Kinderen oefenen eerst als warming up zelfstandig de tafels. Daarna volgt de training. Hierbij kan een zandloper gebruikt worden om de betreffende tafel op speed (snelheid) te trainen. Zo kan de leerling tempo ontwikkelen. Tenslotte spelen ze een spannende wedstijd met een maatje of begeleider. De spellen kunnen op school, in de (RT) Praktijk of thuis gespeeld worden.

• Warming up: Leerlingen oefenen de tafels van makkelijk naar moeilijk en gebruiken de tips: omkeren, 1x meer of 1x minder, verdubbelen en halveren.

• Training: Dan volgen er per sport 4 zelfstandige trainingen, waarbij de tafels eerst op volgorde en daarna 3 keer door elkaar worden geoefend. Na elke training verschijnt een nieuwe oplossingszin op de achterkanten van de kaarten. De trainingen kunnen ook met een zandloper gedaan worden om op snelheid te oefenen.

• Match: Tenslotte volgt de match! Deze wedstrijd wordt samen met een maatje of begeleider gespeeld. Bij de match bepaalt het geluk de winnaar! Het wedstrijdelement werkt motiverend: wie scoort de meeste punten?

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »