• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Toverstapels
Toverstapels €32,95

Toverstapels


3.0 Startset 2-delig
Tafels 2 t/m 9
IB/RT-set
€32,95
Bestelnummer: 88610
Inhoud: IB/RT-set. Toverstapels traint efficiënt de tafels van 2 t/m 9 volgens het Leitnerprincipe. Elke doos bevat 8 trainingspellen met unieke zelfcontrole en kan gebruikt worden als Leitnerbox.
Informatie

Toverstapels traint efficiënt de tafels van 2 t/m 9 volgens het Leitnerprincipe

• Tafels 2 t/m 9
• Power én speed van Barekastenen 3x4 en 7x8
• Effectieve en zelfstandige training volgens Leitnerprincipe

Toverstapels 3.0 Startset biedt powertraining voor de bouwstenen 3x4 en 7x8 uit het muurtje van Bareka. De tafeltrainingspellen worden geleverd in een Leitnerbox. Deze Leitnerboxen bevatten elk 2 sets met 4 trainingspellen. De Startset bevat dus in totaal 16 trainingspellen. Elk trainingspel heeft 13 kaarten met een unieke zelfcontrole.

De spellen trainen de tafels zelfstandig op 2 manieren: Set A oefent de tafels volgens de methode van herhaald optellen. Leerlingen zien de keersom en de bijbehorende visuele weergave met bolletjes in 2 afwisselende kleuren. Ze zoeken het antwoord bij de som. Set B oefent de visuele weergave van de tafel, bijvoorbeeld 3x4 of 4x3 bolletjes in 1 kleur. Leerlingen bedenken de keersom en het antwoord bij de representatie.

Het Leitnerprincipe: Doe een set kaarten in level 1 (eerste vak) Deze oefen je elke dag. Als het goed gaat, kunnen de Toverstapels een level verder. Dus oefen je de Toverstapels die je al kunt steeds minder vaak en met tussenpozen. Op de zijkant van de Leitnerbox staat op welke dagen de Toverstapels gespeeld worden. Goed? Doe de Toverstapel naar het volgende level! Nog niet goed? Oefen nogmaals of doe de Toverstapel een level terug. In level 4 op vrijdag goed gespeeld? Top, klaar! De Toverstapel kan uit de doos!

De Toverstapels leggen een krachtige basis voor de noodzakelijke power van bouwsteen 3x4 uit het muurtje van Bareka.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »