• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Halli Galli
Halli Galli €15,99

Halli Galli


Topspel met de bel
Spectaculair reactiespel
Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen
€15,99
Bestelnummer: 89325
Inhoud: Voor 2 - 6 speler(s). Vanaf 6 jaar. Speelduur +/- 15 minuten. In een kartonnen doos 170 mm x 127 mm x 55 mm.
Informatie

Spectaculair reactiespel, wie tot 5 kan tellen, kan meedoen

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor een ieder die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen. Het is eenvoudigweg erg belangrijk om snel te tellen en te reageren.

Wie alle actuele totalen kan onthouden, heeft een duidelijk voordeel. Ook is het goed om te beseffen dat een nieuwe kaart op een oude komt. Zo kun je soms erg goed gokken dat er 5 van een soort overblijven. Wat is de eerlijkste manier om de kaarten om te draaien? De eerlijkste manier is om de kaarten van je af te draaien, zodat je ze niet eerst zelf ziet.

Rekenvaardigheden,Remedial Teaching,Visuele waarneming

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »