• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Spelen of spellen
Spelen of spellen €12,90

Spelen of spellen


Leer- en oefenboek
Eenvoudige woorden
Langere woorden
Onregelmatige woorden
€12,90
Bestelnummer: 88967
Inhoud: Leer- en oefenboek, 72 pagina`s A4.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Programa i.p.v. programma: 20% van alle spelfouten wordt gemaakt in het al dan niet verdubbelen van de medeklinker. Iets minder fouten in de tegenhanger hiervan: belooning i.p.v. beloning, een korte of lange klinker dus

'Spelen of spellen' wil daar wat aan doen; op een (mede door het gebruik van kleuren) aantrekkelijke en gedegen manier. Dit uitgebreide leer- en oefenboek bestaat uit twee delen. Het eerste deel behandelt de eenvoudige woorden, het tweede gaat over de langere woorden. Een duidelijke uitleg en instructie, en maar liefst 109 oefeningen, 2 zinnendictees en 4 toetsen helpen de leerlingen zich deze stof eigen te maken. Bovendien wordt aandacht geschonken aan zijdelingse problemen als woorden met - ig (prettig, stevig), - ven en -ffen (boven,boffen), - zen en -ssen (bazen en bassen), maar dan juist in verband met de korte en lange klinkers.

Onregelmatige woorden komen eveneens aan bod, zodat er een verdieping is van het probleem korte en lange klanken. Bij dit alles wordt steeds uitgegaan van klankgroepen i.p.v. open en gesloten lettergrepen. Ook voor dyslectische kinderen is 'Spelen of spellen' heel bruikbaar. Zij houden van regels en structuur. De zwakkere lezers en spellers zullen baat hebben bij de grotere letters en het gebruik van kleuren. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »