• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Leestekens Leer- en oefenboek
Leestekens Leer- en oefenboek €12,90

Leestekens Leer- en oefenboek


Leer- en oefenboek
Leestekens en hoofdletters de aandacht geven die het verdient
€12,90
Bestelnummer: 88964
Inhoud: Leestekens Leer- en oefenboek, 40 pagina`s A4.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Wat taalmethodes niet altijd doen, doet 'Leestekens geen punt!' wél: het gebruik van leestekens en hoofdletters de aandacht geven die het verdient

Een kleurrijk leer- en oefenboek, waarmee dus een leemte wordt opgevuld. Immers, wat is een verhaal zonder hoofdletters en leestekens? Stap voor stap (met veel oefenmateriaal!) passeren hoofdletter, punt, vraagteken, uitroepteken, komma, puntkomma, dubbele punt, aanhalingstekens en apostrof de revue. Een toets met 40 multiple choice-opdrachten sluit het boek af. Een goede voorbereiding dus ook op wat de Cito Entreetoets van groep 7 vraagt. 'Leestekens, geen punt!' is geschikt voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool, maar zeer zeker ook voor brugklassers die moeite hebben met hoofdletter- en leestekengebruik. 

Leerlingen kunnen met behulp van het antwoordenboek met extra uitleg hun werk zelf nakijken. Niet meegeleverd, apart te bestellen met bestelnummer 88965.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »