• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
D of T? Leer- en oefenboek
D of T? Leer- en oefenboek €12,90

D of T? Leer- en oefenboek


Leer- en oefenboek
Een d aan het eind, een t of dt?
Problemen met de werkwoordsvormen?
€12,90
Bestelnummer: 88961
Inhoud: 64 pagina`s A4.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Een d aan het eind, een t, dt? Problemen met de werkwoordsvormen dus? 'D of T ik zit er niet (meer) mee!' pakt die aan

Een boek in kleur, vol tips en trucs en afwisselende oefeningen die de leerling helpen om de d of t-regel voorgoed onder de knie te krijgen. In dertien hoofdstukken (64 bladzijden) leert de leerling de verschillende werkwoordsvormen herkennen en worden de regels helder uitgelegd. Er is speciale aandacht voor de werkwoorden met 'ei' en 'ij' , Engelse woorden als" ik sms-te", en voor de samengestelde zin met meerdere persoonsvormen. Hierdoor wordt de methode ook interessant voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en zelfs verder. Ieder hoofdstuk sluit af met een ruim aanbod van oefeningen.

De auteur maakt veelvuldig gebruik van kleuren om de werkwoordsvormen gemakkelijker herkenbaar te maken. Zo is de persoonsvorm altijd blauw, het voltooid deelwoord oranje, het onvoltooid deelwoord donkerblauw en het bijvoeglijk naamwoord groen. De opbouw van het boek is volgens de principes van de remedial teaching: instructie, het isoleren van de regel en het toepassen daarvan en tenslotte geïntegreerde oefening. Het laatste hoofdstuk is gevuld met zestig keer tien zinnen waarin alle werkwoordsvormen terugkomen. De overzichtelijke en kleurrijke 'DT-geen-probleem-kaart' maakt het geheel compleet. Leerlingen kunnen met behulp van het uitgebreide antwoordenboek met extra uitleg hun werk zelf nakijken. Niet meegeleverd, apart te bestellen met bestelnummer 88962.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »