• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rekensprint START
Rekensprint START €218,95

Rekensprint START


Voorloper van Rekensprint BASIS
IB/RT-set
Automatiseren van het rekenen tot 10 en tot 20 binnen het tiental
€218,95
Bestelnummer: 88604
Inhoud: Handleiding met diagnostische rekentoets, instapschema, toetsoverzicht, registratieformulier en ‘aftekenschema’. Weekkaartenset: 40 weekkaarten met telkens 4 oefenmomenten van max.l 15 min. Sprintkaartenset: 25 doosjes met sprintkaartjes met daarop een hoeveelheid, getallenlijn, splitsing of een som en op de achterkant de uitkomst én de gewenste strategie en/of de deelstappen. Verpakt in stevige kunststof opbergdoos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Automatiseren van het rekenen tot 10 en tot 20 binnen het tiental

Rekensprint Start is de voorloper van Rekensprint BASIS. Rekensprint Start oefent de voorbereidende rekenvaardigheden en het aanvankelijk rekenen. Hierbij worden de sommen tot 10 en tot 20 per categorie systematisch‚ ingeslepen‘. Rekensprint Start is een remediërend programma voor het oefenen van hoeveelheidsbegrip, getalbegrip, tellen en de bewerkingen tot 10 en tot 20 binnen het tiental. Het is ontwikkeld voor kinderen in het basisonderwijs en speciaal onderwijs die extra oefening met de voorbereidende rekenvaardigheden en het rekenen tot 10 en tot 20 nodig hebben. Daarnaast oefent Rekensprint Start het tellen en getalbegrip tot 20 en tot 100. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »