• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Meer dan woorden
Meer dan woorden 69,-

Meer dan woorden


Praktische strategieën om communicatieve en sociale vaardigheden te bevorderen
Gebruiksvriendelijke aanpak
€69,- €69,00
Bestelnummer: 88455
Inhoud: 432 pagina’s hardcover, formaat 275 x 215 mm. Nieuw en aangepaste 2e druk, 2023.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Handboek voor ouders van kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of moeilijkheden in de sociale communicatie om interactie en taalvaardigheid te ontwikkelen
Fern Sussman. Vertaling: Nathalie Vermeulen m.m.v. Annemarieke Melman en Mieke Wilterdink

Dit handboek biedt praktische, op onderzoek gebaseerde strategieën om communicatieve en sociale vaardigheden te bevorderen van jonge kinderen met autisme spectrum stoornissen of problemen met sociale vaardigheden. De wetenschappelijke onderzoeksresultaten zijn vertaald naar een gebruiksvriendelijke aanpak die ouders in staat stelt om met alledaagse gesprekken en activiteiten hun kind te betrekken bij sociale interactie en communicatie. Ieder hoofdstuk bevat aanwijzingen om de strategieën toe te passen voor kinderen die nog niet praten en voor kinderen die al woorden of korte zinnen gebruiken.

Hét standaardwerk voor ouders met kinderen met ASS en voor professionals die ouders en kinderen ondersteunen.

Met behulp van dit handboek leren ouders om de interactie met hun kind te verbeteren, algemeen geaccepteerde manieren van communiceren te bevorderen, sociale aansluiting aan te moedigen en het taalbegrip van hun kind te verbeteren. Nieuw en aangepaste 2e druk, 2023.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »