• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Doe de hussel
Doe de hussel €39,50

Doe de hussel


IB/RT-set
Leg zinnen in de goede volgorde tot een logisch verhaal
Voor groep 4 t/m 8
€39,50
Bestelnummer: 88636
Inhoud: 4 sets voor groep 4-8 in 2 stevige kartonnen dozen. Elk set 48 kaarten (formaat 80 x 80 mm) met op elke voorkant van een kaart 2 zinnen voor 2 verschillende verhaaltjes (gekenmerkt door kleur) en op de achterkanten de te verzamelen letters voor het oplossingswoord, totaal 96 zinnen per set (totaal 24, 18, 14, 12 verhaaltjes).
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Leg zinnen in de goede volgorde tot een logisch verhaal 

Doe de hussel oefent het herkennen van een goede zinsvolgorde binnen een verhaal. Het spelen van 1 serie duurt hooguit enkele minuten en de leerling werkt dan actief en gericht aan zinsbegrip, woordbegrip, verwijswoorden en signaalwoorden. Geschikt voor leerlingen in groep 4 t/m 8 (in België vanaf klas 2). Elk Doe de husselspel bevat meerdere series kaarten om zinnen in een goede volgorde te leggen zodat er een logisch verhaal volgt. Leerlingen husselen zinnen van links naar rechts zodat ze uiteindelijk tot een goed verhaal komen. Elke spe(e)lset bevat 96 zinnen waarmee leerlingen zowel begrijpend lezen als de woordenschat oefenen van de betreffende groep. Elk goed gevormd verhaaltje laat op de achterkant een oplossingswoord zien!

Doe de hussel is een spel dat bestaat uit 48 kaarten met op elke voorkant van een kaart 2 zinnen voor 2 verschillende verhaaltjes (gekenmerkt door kleur) en op de achterkanten de te verzamelen letters voor het oplossingswoord. Voor groep 4/5 zijn het 12 series van 4 kaarten (dus 24 verhaaltjes), 3 series van 4 kaarten en 6 series van 6 kaarten (dus 18 verhaaltjes). Voor groep 6/7/8 zijn het 4 series van 6 kaarten en 3 series van 8 kaarten (dus 14 verhaaltjes), 6 series van 8 kaarten (dus 12 verhaaltjes). Elke serie van dat ‘x aantal kaarten’ is een spelletje op zich!

Het spel gaat als volgt: • Schud de kaarten met dezelfde kleur zinnen (ook aangegeven met een nummer) • Lees de zinnen op de kaartjes aandachtig en zorgvuldig • Hussel de zinnen tot een logisch verhaal • Leg de kaartjes van links naar rechts voor je neer • Keer nu de kaarten om voor het oplossingswoord… • Goed gedaan!? Speel ook het tweede verhaal op de kaartjes!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »