• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Max Begrijpend lezen Gr. 8
Max Begrijpend lezen Gr. 8 €22,95

Max Begrijpend lezen Gr. 8


Max oefenkaarten
Opdrachten met zelfcontrole
Het technisch leesniveau van de teksten is maximaal M6
€22,95
Bestelnummer: 5002531
Inhoud: 16 opdrachtkaarten A4 dubbelzijdig, dit zijn 32 pagina’s met opdrachten en zelfcontrole bij iedere opdracht. Met hulp van de voorbeeldopgave begrijpen de kinderen de opdracht heel snel. In totaal 300 tot 400 opgaven. Registratieformulier. In kunststof tas
Informatie

Max oefenkaarten voor het Max leer- en oefensysteem met zelfcontrole

Alle teksten zijn op een lager technisch leesniveau afgestemd zodat het technisch leesniveau het begrijpend lezen niet mag belemmeren. Het technisch leesniveau van de teksten is maximaal M6.

In totaal komen er 24 aspecten van het begrijpend lezen aan de orde. Letterlijk begrip Details kunnen vinden, hoofdpersonen kunnen aangeven, hoofdgedachte kunnen aangeven, volgorde van gebeurtenissen kunnen aangeven, een vergelijking in de tekst kunnen vinden, oorzaak en gevolg kunnen aangeven, middel – doel kunnen aangeven. Afgeleid begrip afleiden van een detail, afleiden van de hoofdgedachte, afleiden van verwijswoorden, afleiden van de volgorde van gebeurtenissen, afleiden van oorzaken of gevolgen, afleiden van middel of doelen. Oordelend begrip alle aspecten oordeel geven over werkelijkheid of fantasie en feit of mening, de deugdelijkheid van een verhaal, de geschiktheid van een verhaal, over de hele tekst. Ordenend begrip ordening herkennen of aanbrengen in een tekst, classificeren, sleutelwoorden bepalen in een tekst, nieuwe sleutelwoorden vaststellen bij een tekst, inleiding, kern en slot aangeven, teksten in alinea’s verdelen, samenvatting maken van een tekst. 

Om deze Max opgaven te kunnen controleren is het Max Spelbord (bestelnummer 5000) nodig!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »