• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Max Serie Begrijpend lezen
Max Serie Begrijpend lezen €22,95

Max Serie Begrijpend lezen


Max serie
Opdrachten met zelfcontrole
Maak je keuze uit 6 sets oefenkaarten
Voor groep 3 t/m 8
€22,95
Op voorraad
Bestelnummer: 5002031
Inhoud: Elke set: 16 opdrachtkaarten A4 dubbelzijdig, dit zijn 32 pagina’s met opdrachten en zelfcontrole bij iedere opdracht. Met hulp van de voorbeeldopgave begrijpen de kinderen de opdracht heel snel. In totaal 300 tot 400 opgaven. Registratieformulier. In kun
Informatie

Max oefenkaarten voor het Max leer- en oefensysteem met zelfcontrole

Max begrijpend lezen is bestemd voor groep 3 t/m 8 van de basisschool. Het is geen leergang maar een pakket met extra oefenstof voor begrijpend lezen waarmee de leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen. Bij de vragen worden vier hoofdcategorieën onderscheiden:

1. Vragen waarbij het antwoord letterlijk in de tekst te vinden is: Letterlijk begrip
2. Vragen waarbij het antwoord moet worden afgeleid uit de tekst: Afgeleid begrip
3. Vragen waarbij een oordeel gevraagd word: Oordelend begrip
4. Vragen waarbij een ordening in de tekst moet worden aangebracht of herkend: Ordenend begrip

In totaal komen er 24 aspecten van het begrijpend lezen aan de orde. Op de kaarten staat aangegeven welke aspecten geoefend worden. De kaarten kunnen worden ingezet voor leerlingen die meer, moeilijker of gemakkelijkere oefenstof behoeven. Voor ieder leerjaar is er één set beschikbaar. De kaartensets bestaan uit 8 dubbelzijdige tekstkaarten en 8 dubbelzijdige vragenkaarten. Een leerling werkt steeds met twee kaarten; een tekstkaart waarop ze de tekst kunnen lezen en de bijbehorende vraagkaart die dan in het Max spelbord geschoven moet worden. Zo kunnen ze de tekst lezen en daarbij de vragen maken via het Max spelbord.

Per vraag kunnen ze zien of het antwoord correct is. Het leestechnisch niveau van de teksten is afgestemd op de gebruikelijke AVI-verdeling over de leerjaren. De teksten van groep 3 liggen op een iets hoger niveau dan gemiddeld. Deze opdrachten zijn echt bestemd voor kinderen waarbij het technisch leesniveau al goed is gevorderd zodat er dan aandacht voor het begrijpend lezen kan zijn.

Om deze Max opgaven te kunnen controleren is het Max Spelbord (bestelnummer 5000) nodig!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »