• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Ik voel me thuis in twee huizen
Ik voel me thuis in twee huizen €16,90

Ik voel me thuis in twee huizen


Praktische tips en creatieve opdrachten voor kinderen en hun opvoeders
€16,90
Bestelnummer: 88451
Inhoud: 40 pagina’s, formaat 220 x 195 mm.
Informatie

Praktische tips en creatieve opdrachten voor kinderen en hun opvoeders
Ben Furman

Veel kinderen hebben tegenwoordig twee gezinnen, vaak omdat de ouders gescheiden zijn. Ik voel me thuis in twee huizen is bedacht om deze kinderen zich thuis te laten voelen in beide gezinnen. Maar ook om de samenwerking tussen de gezinnen te verbeteren. Met dit kleur- en doeboek kunnen kinderen op een speelse manier hun weg vinden in de nieuwe gezinssituatie. Ouders en opvoeders vinden in dit boek nuttige en praktische tips om hun kind te laten wennen aan het leven in twee gezinnen.

Ik voel me thuis in twee huizen is bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar die afwisselend in twee verschillende huizen wonen en hun opvoeders. Het is een praktisch middel om het welzijn van het kind te bevorderen en zijn gevoel van veiligheid te vergroten. Uit onderzoek blijkt dat kinderen het meest geholpen zijn wanneer zij samen met de ouders of opvoeders aan de slag gaan.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »