• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het grote taalspel
Het grote taalspel €59,95

Het grote taalspel


Spannend bordspel om spelenderwijs allerlei taalonderdelen te oefenen
1.300 vragen voor groep 3 t/m 8
€59,95
Bestelnummer: 88554
Inhoud: Spelbord (500 x 500 mm), 4 pionnen, 1 kleurendobbelsteen, 1 cijferdobbelsteen, 150 letterfiches, 20 kanskaartjes, een taalhulpkaart. 600 vragen groep 4-5 en 700 vragen groep 6-8 plus antwoorden en uitleg. Verpakt in kartonnen doos, inclusief handleiding.
Informatie

Spannend bordspel om spelenderwijs allerlei taalonderdelen te oefenen

Inclusief extra vragenset op makkelijker niveau. 1.300 vragen voor groep 3 t/m 8. Leerzaam speelplezier voor jong en oud. Wat betekent ‘Op een houtje bijten’? Hoe schrijf je het meervoud van tante? Welk lidwoord is onbepaald: de of het of een? Noem een werkwoord dat begint met een h. Wat is het tegenovergestelde van modern? Uit welke taal komt het woord ketchup? Noem een werkwoord dat begint met een h.

Speel dit spannende spel en scoor beter voor taal. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vrienden of met je familie. Ook geschikt voor anderstaligen en NT2. Je kunt zelf beslissen hoe lang het spel duurt. Superspannend van A tot Z! Met Het Grote Taalspel oefenen kinderen of spelenderwijs allerlei taalonderdelen, zoals woordenschat, spelling, meervoud, voorzetsels, vervoegingen, verkleinwoorden, uitdrukkingen, woordraadsels en nog veel meer. Kinderen uit verschillende jaargroepen kunnen samenspelen. Of speel met het hele gezin. Ook voor (groot-)ouders en oudere kinderen een leuke manier om kennis op te frissen. Natuurlijk voldoen alle vragen aan de nieuwste spellingeisen.

Wie komt het verst in het alfabet? Wie de meeste vragen goed heeft, gaat het snelst van A naar Z. Voor elk goed antwoord schuif je een plaats in het alfabet op en krijg je bovendien een letterfiche. Als je van je letters een woord kan leggen, mag je extra plaatsen vooruit. Maar let op: als je een kanskaart trekt, kunnen er onverwachte dingen gebeuren. Wie het eerst bij de Z is, heeft gewonnen. Je kunt het spel ook op tijd spelen: wie in bijvoorbeeld 20 minuten het verst is, heeft gewonnen. Variant: begin eens bij Z en speel terug. Of begin bij een andere letter in het alfabet. Voor 2-4 spelers of teams. Leeftijd: 7 – 99 jaar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »