• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Speelhuis
Speelhuis €39,95

Speelhuis


Verhalen vertellen
Zinnen bouwen
Uitbreiding van de woordenschat
€39,95
Bestelnummer: 70018
Inhoud: Spelbord (formaat 500 x 360 mm), 16 kaarten met ruimten van het huis (formaat 80 x 80 mm), 20 opdrachtkaarten met objecten, 4 pionnen (rood, geel, groen, blauw), 1 ogendobbelsteen. Verpakt in kartonnen doos, incl. handleiding (formaat 375 x 270 x 35 mm).
Informatie

Een spannend spel voor de bevordering van de taalvaardigheden

In dit ruime huis woont een grote familie. De spelers (2 - 4) vanaf 5 jaar, trekken door het huis en leren al spelend de ruimten, hoeken en gaten en de bewoners goed kennen. Daarbij zijn er veel mogelijkheden om wat je ziet onder woorden te brengen.

Iedere speler probeert zo snel mogelijk van de kelder naar het dak te komen. Hij moet gebruik maken van de opdrachtkaarten met objecten en hen benoemen. Deze kaarten kan de speler helpen of tegenwerken.

Wie het hoogste getal gooit met de dobbelsteen mag beginnen en probeert via het parcours het spook in het dakraam te bereiken. Als een speler 6 gooit, neemt hij de bovenste opdrachtkaart van de stapel en zoekt het daarop afgebeelde object in de ruimte van het huis op. Hij zet zijn pion op de rode stip op het parcours en heeft hij geluk dan gaat de pion vooruit of pech achteruit. Om bij het spook te komen, moet het aantal ogen in één keer gegooid worden en is dan winnaar.

3 badkamers, 2 huiskamers, 2 slaapkamers, 2 keukens, 1 muziekkamer, 1 kinderkamer, 1 tienerkamer, 1 bijkeuken, 1 kelder, 1 hobbykamer, 1 werkruimte.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »