• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het grote taalboek Oefenboek
Het grote taalboek Oefenboek €24,95

Het grote taalboek Oefenboek


Het betreft hier alleen het oefenboek om systematisch te oefenen
Het overzichtboek is apart te bestellen
€24,95
Bestelnummer: 88553
Inhoud: Het grote taalboek Oefenboek bestaande uit 208 pagina’s, formaat 245 x 205 mm. Het bijbehorende grote taalboek Overzicht dient apart besteld te worden onder bestelnummer 88552.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Van klinker tot lettergreep, van werkwoord tot voornaamwoord, van apostrof tot trema, van alinea tot spreekbeurt, van dialect tot jongerentaal, van gedicht tot woordenboek. Alles over taal overzichtelijk op een rij. Duidelijk uitgelegd, met veel voorbeelden

Het Grote Taalboek Overzicht biedt kinderen (en hun ouders) een compleet overzicht van de taalregels die je leert op de basisschool. In Het Grote Taalboek Overzicht wordt de stof uitgelegd van de vakken taal, lezen, schrijven en luisteren, die op school vaak is verdeeld over verschillende boeken en uren. Alle taalonderdelen komen gestructureerd aan bod: spelling, grammatica, schrijfvaardigheid, woordenschat, stijl, tekstbegrip, proza, poëzie en spreek- en luistervaardigheid. En soms gaat Het Grote Taalboek Overzicht iets verder, zodat je er ook na de basisschool nog veel aan hebt.

Het meest complete taalboek voor de taaltoets (bestelnummer 88552)
Het Grote Taalboek Overzicht besteedt veel aandacht aan de regels van de taal. In dit boek vind je alles wat je moet weten om zonder fouten te kunnen spellen en goed te kunnen spreken en schrijven. Maar je leert ook hoe je een woordenboek moet gebruiken, hoe je een tekst kunt lezen, begrijpen en samenvatten en hoe je een opstel of een brief schrijft. En er staat in hoe je een spreekbeurt moet voorbereiden of een discussie leiden. Daarnaast is er aandacht voor de geschiedenis en functies van taal en voor wat je moet weten over verhalen en gedichten. En verder: debat en discussie, talloze spreekwoorden en zegswijzen, taalspelletjes en nog veel meer.

Dit boek is een uitkomst voor iedereen die (thuis) wil kunnen terugvallen op de basis. Het Grote Taalboek Overzicht is een onmisbaar hulpmiddel voor leerlingen, ouders, leerkrachten en (Pabo-) studenten. Handig ter voorbereiding op de Eindtoets van het Cito en voor de taaltoetsen in vo en mbo.

Systematisch oefenen (bestelnummer 88553)
Het grote taalboek Oefenboek is het bijbehorende maar apart te bestellen oefenboek (bestelnummer 88553) en biedt in dezelfde structuur en volgorde als in het Het grote taalboek Overzicht heel veel afwisselende oefeningen per taalonderwerp, inclusief uitneembaar antwoordenboekje. In het grote taalboek Oefenboek oefen je onder andere spelling, grammatica, zinsbouw en tekststructuur. Dat heb je nodig om teksten te kunnen begrijpen en schrijven. Bovendien leer je hoe je een woordenboek moet gebruiken, hoe je een tekst het beste kunt samenvatten en hoe je een opstel, brief of werkstuk schrijft. En verder: gedichten, verhalen, talloze spreekwoorden en zegswijzen, taalvarianten en nog veel meer.

Klik hier om ook het bijbehorende grote taalboek Overzicht (bestelnummer 88552) te bestellen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »