• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Zandtafel groot
Zandtafel groot €154,80

Zandtafel groot


Bevorderen van de motoriek
Ontwikkeling volgens aspecten van de Montessori-pedagogiek
Formaat 650 x 500 x 50 mm
€154,80
Bestelnummer: 60300
Inhoud: Formaat van de zandtafel 650 x 500 x 50 mm. Inclusief 1 zandschuiver voor het egaal maken van het zand, 2 zandharkjes om er voorbeelden mee te maken, 1 kg kwartszand, handleiding. Verpakt in stevige kartonnen doos. Materiaal bij de zandtafel:- 1 zandschuiver voor het egaal maken van het zand- 2 zandharkjes om er voorbeelden mee te maken- 1 kg kwartszand- Handleiding.- Verpakt in stevige kartonnen doos.
Informatie

Bevorderen van de motoriek

Ontwikkeling volgens aspecten van de Montessori-pedagogiek. De zandtafel is voor jonge kinderen reeds te gebruiken. Voor iets ouderen bevordert het op speelse en creatieve wijze de fijne motoriek, de bewegingscoördinatie van rechter- en linkerhand, het concentratievermogen en de fantasie.

De zandtafel heeft een uitgesproken rustgevende werking en maakt het mogelijk een veelvoud van ideeënrijke tekeningen, afbeeldingen en creaties te maken. We raden aan om de zandtafel op een tafellaken te zetten, deze kan na het gebruik makkelijk worden uitgeschud. Gebruik alleen het originele zand (Bestelnummer 60302), omdat andere soorten zand, krassen maken op de glazen bodem van de zandtafel. De zandtafel is gemaakt van massief beukenhout en heeft een bodem van gehard veiligheidsglas. Formaat 650 x 500 x 50 mm.

Basisvaardigheden,Beginnende geletterdheid,Ergotherapie,Motoriek,Psychomotoriek

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »