• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rekensprint Triangels
Rekensprint Triangels €32,95

Rekensprint Triangels


IB/RT-set
Uit de Rekensprint serie
Mondelinge aanpak
Automatiseren rekenvaardigheden
€32,95
Bestelnummer: 88652
Inhoud: 25 Rekensprint triangelkaartjes plus/min/splitsen tot en met 10 (oranje getal bovenaan) en 25 Rekensprint triangelkaartjes plus/min over de 10 (tot 20) (rood getal bovenaan), samen met 50 Rekensprint Triangelkaartjes keer en deel. De zijden van de Triangelkaartjes zijn 100 mm. Verpakt per spel in een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 180 x 105 x 30 mm).
Informatie

Automatiseren is de basis voor de rekenontwikkeling van elk kind

Rekensprint helpt daarbij, en heeft in de vorm van Rekensprint Triangels een spelvorm ontwikkeld waarmee kinderen op een laagdrempelige manier (deel)tafels, plus- en minsommen en splitsingen t/m 10 kunnen oefenen. Rekensprint Triangels helpt bij automatiseren door de mondelinge oefenwijze. Het versterkt het inzicht dat plus- en minsommen of keer- en deelsommen met elkaar in een logisch verband staan. De kaartjes zijn ook geschikt voor oudere kinderen die herhaling bij het automatiseren nodig hebben. 

De snelle spelvorm zorgt dat kinderen gemotiveerd blijven om intensief te oefenen. Het biedt genoeg mogelijkheid tot begeleiding, waardoor het leerproces in beeld blijft. Door keer op keer de korte oefenvorm in te zetten, houd je het automatiseringsproces op gang. De Rekensprint Triangels-serie bestaat uit Rekensprint Triangels Plus en min en Rekensprint Triangels Keer en deel.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »