• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Tom & Sara beeldverhalen
Tom & Sara beeldverhalen €59,80

Tom & Sara beeldverhalen


VisoDidac
Vrolijke en leuke familieverhalen
6 verhalen met elk 6 afbeeldingen
€59,80
Bestelnummer: 13000
Inhoud: 36 afbeeldingen 130 x 120 mm, verdeeld in 6 verhalen van elk 6 kleurige geïllustreerde afbeeldingen. En 80 pagina’s A4 werkbladen, in ringband. Lesmateriaal en beeldverhalen VisoDidac.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Vrolijke en leuke familieverhalen

De verhalen met Tom en Sara vertellen vrolijke gebeurtenissen uit het alledaagse leven van broer en zus. De belevenissen van Tom, Sara en hun hond Fido eindigen vaak verrassend. De kinderen zijn moedig, ook wel eens overmoedig, maar ze vinden voor alle betrokkenen een acceptabele oplossing. De leerlingen kunnen vertellen, eigen ervaringen omschrijven, vermoedens over de verdere afloop van een gebeurtenis benoemen, beschrijven en zich in de situaties van Tom en Sara verplaatsen. De verhalen zijn duidelijk, eenvoudig en mooi geïllustreerd en nodigen uit tot gniffelen en uitwisselen van gedachten.

“Language is the dress of thought”

Taal en taalgebruik zijn essentiële onderdelen in de onderlinge communicatie. Door middel van visuele ondersteuning kunnen kind en begeleider aan de hand van verschillende opdrachten komen tot taalgebruik en taalverdieping.

Oefenprogramma met gestructureerde oefeningen voor verschillende taalaspecten. Indien een kind uitvalt op specifieke aspecten, bijvoorbeeld passieve woordenschat, kan ervoor worden gekozen deze geïsoleerd te oefenen. Bij de box met zes plaatjesreeksen kan een keuze worden gemaakt uit drie verschillende verhalen om voor te lezen met daarbij zeven opdrachten. In elke opdracht wordt een taalaspect geoefend, waarbij meestal een makkelijke en moeilijke variant gekozen kan worden. Elke opdracht wordt voorafgegaan door een instructie en aandachtspunten/tips voor gebruik. In de map vindt u een schematische weergave van de taken die verschillende deelaspecten van de taal vertegenwoordigen.

Voor zowel Nederlandstalige als anderstalige kinderen uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs is het programma uitermate geschikt. In de groepen 3 t/m 8 kan het worden gebruikt om schrijf- en leesvaardigheid te stimuleren. Het programma is praktisch in gebruik en geschikt voor leerkrachten, remedial teachers en logopedisten. De opdrachten lenen zich voor individuele begeleiding of in een klein groepje van drie tot zes kinderen, maar zijn ook klassikaal te gebruiken.

Onderwerpen: 1. De geredde luchtballon, 2. Een nieuw behang, 3. Een vrolijk lesuur, 4. Kleren maken is niet moeilijk, 5. Wij hebben geen honger, 6. Baden met gevolg

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »