• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rekensprint EXTRA
Rekensprint EXTRA €218,95

Rekensprint EXTRA


IB/RT-set
Automatisering van alle basisvaardigheden tot 1000
Vanaf groep 5 en 6
€218,95
Bestelnummer: 88612
Inhoud: Handleiding. Diagnostische rekentoets. Instapschema. Toetsoverzicht, registratieformulier en ‘aftekenschema’. 40 weekkaarten met telkens 4 oefenmomenten met exact beschreven automatiseringsoefeningen: tellen, getallen, sommen. 36 doosjes met sprintkaartjes met daarop een som en op de achterkant de uitkomst én de gewenste uitkomst in deelstappen. Digibordversie. Verpakt in stevige kunststof opbergdoos.
Informatie

Automatisering van alle basisvaardigheden tot 1000

De trainingsaanpak Rekensprint Extra is de opvolger van het succesvolle Rekensprint en biedt een kant-en-klaar RT-pakket voor oudere rekenzwakke leerlingen. Speciaal ontwikkeld voor begeleiders die resultaat willen boeken met leerlingen met automatiseringsproblemen rond rekenen tot 1000 en het tellen en getalbegrip tot 10.000.

De rekentrainingen bevatten een programma voor 40 weken met weekkaarten, volgformulieren en setjes sprintkaarten. De aanpak adviseert 4 keer per week 15 minuten oefenen. De aanpak is aantoonbaar succesvol en uitgebreid getest door verschillende AB'ers op verschillende scholen en met verschillende leerlingen. Naast Rekensprint Extra bestaan ook de programma’s Rekensprint en Rekensprint Start, rekentrainingen volgens dezelfde aanpak maar dan gericht op het automatiseren van een ander getalbereik.

Rekensprint Extra is aangevuld met sprintkaartjes voor klokkijken. Het programma sluit nu aan bij het rekenmuurtje en de Bareka profieltoets. Bovendien is Rekensprint Extra nu ook digitaal beschikbaar voor op het digibord.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »