• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Perfodidac lesmateriaal

15
Door Perfodidac worden leerlingen zélf wiskundig actief. Ze krijgen greep op de wereld. Snappen waar ze mee bezig zijn. In aansluiting hierop biedt het Perfo-materiaal vele mogelijkheden om het geleerde succesvol te oefenen.
Lees meer
Sorteren op:

15 kartonnen kaarten met elk 24 symboolkaartjes in kleur (45 x 45 mm). Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

36 grote en kleurige flitskaarten 180 x 135 mm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

30 kartonnen kaarten met elk 35 structuurvelden 35 x 35 mm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

15 kartonnen kaarten met elk 12 kralen- en meetlinialen 10 cm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

30 kartonnen kaarten met elk 150 bedrukte en onbedrukte vierkantjes 18 x 18 mm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

5 sets met elk 9 x 4 (harten, schoppen, ruiten en klaver) kartonnen speelkaarten 90 x 60 mm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

16 kartonnen kaarten met elk 24 leerlingenkaartjes in kleur (45 x 45 mm). 8 kartonnen kaarten met elk 3 demonstratiekaarten in kleur (90 x 90 mm). Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden.

Lees meer

10 kartonnen kaarten met elk 6 kralen- en meetlinialen 20 cm. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

2x 15 kartonnen kaarten met elk 24 cijferkaartjes in kleur (45 x 45 mm). Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

7 kartonnen kaarten met elk 3 getalkaarten 0 - 20 (90 x 90 mm) in zwart en 7 kartonnen kaarten met elk 3 getalkaarten 0 - 20 (90 x 90 mm) in rood. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden.

Lees meer

15 kartonnen kaarten met elk 24 getalkaarten 0 - 20 (45 x 45 mm) en 1 kartonnen kaart met 24 getalkaarten (45 x 45 mm). Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

16 kartonnen kaarten met elk 6 somkaarten (90 x 90 mm) verdeeld in 4 kleuren = verschil in niveau. Eenvoudig uit te scheuren door het geperforeerde raster. Handleiding met foto`s en voorbeelden. Verpakt in een kunststof zak.

Lees meer

Door Perfodidac worden leerlingen zélf wiskundig actief. Ze krijgen greep op de wereld. Snappen waar ze mee bezig zijn. In aansluiting hierop biedt het Perfo-materiaal vele mogelijkheden om het geleerde succesvol te oefenen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »