> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Goed gesprek

• Gesprekskaarten voor kinderen van gescheiden ouders
• 80 uitnodigende vragenkaartjes
Dit product helpt kinderen en ouders om tijdens en na de scheiding in contact te zijn met elkaar.

Kinderen kunnen met behulp van de kaartjes vertellen wat er in hen omgaat en ouders kunnen hun kind hierdoor beter steunen in deze periode.

Deze uitnodigende vragenkaartjes helpen kinderen en ouders op een ontspannen en speelse manier contact te hebben over de scheiding. Ook voor professionals is dit een fijn hulpmiddel om mee te werken. Dankzij de vragenkaartjes kunnen kinderen gemakkelijker vertellen wat er in hen omgaat en krijgen zij de mogelijkheid om hun gevoelens en gedachten te delen.

De vragen zorgen voor verbinding met zichzelf en van daaruit het contact met de ander. Kinderen verwerken de scheiding hierdoor gemakkelijker en leren omgaan met alle veranderingen. Wanneer de kaartjes actief gebruikt worden zullen zij zich gezien, gehoord en gesteund voelen. Dat is heel belangrijk en waardevol, juist in een moeilijke periode. Kinderen ervaren meer ontspanning en zelfvertrouwen, wanneer hun verhaal er helemaal mag zijn. Dit gun ik ieder kind.

Ik gun jou en je kind een Goed Gesprek!
Inhoud 80 spelkaarten, formaat 88 x 58 mm. Inclusief handleiding in stevige kartonnen opbergdoos (formaat 125 x 95 x 25 mm). Vanaf 5 jaar.
Onderwerpen Sociaal-emotionele ontwikkeling
Groep/Leeftijd Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Oudere leerlingen
Bestelnummer 89342

Tips, suggesties, adviezen

€ 21,95 (incl. 21% BTW)