• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het dak eraf
Het dak eraf 29,-

Het dak eraf


Aanvulling bij '3huisjesspel'
40 kaartjes + inventarisatieformulier
Voor begeleiders van kinderen van gescheiden ouders
€29,- €29,00
Bestelnummer: 89082
Inhoud: 40 gele kaartjes (i.t.t. de afbeelding), een handleiding en een scoringsformulier dat gekopieerd kan worden. De kaartjes, de handleiding en het inventarisatieformulier kunnen in de stevige kartonnen doos van het 3Huisjesspel worden opgeborgen.
Informatie

40 uitspraken over de situatie na een echtscheiding voor therapeuten en coaches

Het dak eraf! wordt gebruikt in combinatie met het 3Huisjes spel. Het bestaat uit 40 kaartjes met positieve en negatieve uitspraken. Het kind mag de veertig gele kaartjes (i.t.t de afbeelding), verdelen over de 3 huisjes; het papahuis, het mamahuis of het kinderhuis (dit representeert de eigenleefwereld van het kind zoals bijvoorbeeld de school, vriendjes en sportclub). Wanneer het kind een uitspraak bij geen van de woonsituaties vindt passen, gaat het kaartje in de prullenbak. Gebruik daarvoor een potje of bakje.

Het dak eraf! is geen test maar een inventarisatie van de gevoelens en gedachtes die na een echtscheiding of uithuisplaatsing bij een kind kunnen leven. Bij zowel de positieve als de negatieve uitspraken wordt onderscheid gemaakt tussen de gevoelens van het kind en zijn beoordeling van de sfeer in de diverse woonsituaties. Het dak eraf! kan gespeeld worden met één of meer kinderen (vanaf ongeveer vier jaar) uit één gezin. Na afloop kan de therapeut de uitspraken inventariseren om het kind en zijn beide ouders beter te kunnen ondersteunen. De vertrouwelijke informatie mag niet rechtstreeks aan de ouders worden verteld om de loyaliteit van het kind niet in gevaar te brengen!! Duur: ongeveer 15 minuten. Scoringstijd: 10 minuten. Aantal spelers: 1 kind.

Gebruik het samen met het 3Huisjesspel.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »