Doe meer met Bas

Speel- en leerprogramma bij de Bas prentenboeken

Op speciaal verzoek van peuterspeelzalen en onderbouwleerkrachten krijgt Bas nu nog meer inhoud. Gebaseerd op de prentenboeken van Bas is het speel- en leerprogramma Doe meer met Bas ontwikkeld.

"Doe meer met Bas" is een doorlopend programma en is geschikt voor peuterspeelzalen en de groepen 1 en 2 van de basisschool. "Doe meer met Bas" is offi cieel erkend door het Expertisecentrum Nederlands als een programma dat wat betreft de wijze van stimulering van taal voldoet aan de criteria vanuit de taallijn VVE (=de taallijn voor de Voor- en Vroegschoolse educatie van kinderen).

Binnen "Doe meer met Bas" krijgt vooral de taal van de kinderen de nadruk. Daarnaast komt ook rekenen met kinderen aan de orde. De nadruk op taal heeft te maken met het grote belang ervan voor kinderen. Het goed beheersen van de taal is een van de belangrijkste voorspellers als het gaat om schoolsucces voor de kinderen. Hoe eerder en hoe meer taal bij kinderen wordt gestimuleerd hoe beter dat dan ook is. "Doe meer met Bas" biedt hiervoor dan ook een goede ingang.

2 artikel(en)

per pagina

 • Doe meer met Bas

  Doe meer met Bas

  Speel en leerprogramma bij de Bas prentenboeken
  Bevat acht thema’s
  Thema’s 1 - 4 gericht op de peuters
  Thema's 5 - 8 gericht op de kleuters
  € 199,00 (incl. 9% BTW)
 • Ik ben Bas

  Ik ben Bas

  Maak kennis met Bas en zijn familie
  32 Bladzijden
  Inclusief handleiding
  € 18,00 (incl. 9% BTW)

2 artikel(en)

per pagina