• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Bas spreekt een woordje mee Handleiding
Bas spreekt een woordje mee Handleiding 75,-

Bas spreekt een woordje mee Handleiding


Handleiding in Wire-O ringband
Taal-remediërend programma voor kinderen met een taalachterstand
€75,- €75,00
Bestelnummer: 808502
Inhoud: Een handleiding (in Wire-O ringband) met daarin achtergronden. Bij deze handleiding (in Wire-O ringband) hoort een duurzame houten kist waarin alle materialen zijn verzameld. Deze dient apart besteld te worden onder bestelnummer 808501.
Informatie

Taal-remediërend programma voor kinderen met een taalachterstand

Op een speelse manier taalontwikkeling stimuleren. "Bas spreekt een woordje mee" is gericht op diverse aspecten van de taalontwikkeling. Gestimuleerd worden o.a.: • de uitbreiding van de woordenschat, • de woordvorming, • de zinsbouw en het geheugen.

Spreek- en luistervaardigheid komen op een speelse manier aan de orde. De spelletjes en oefeningen zijn ingebed in zes herkenbare thema’s: supermarkt, keuken, badkamer, boerderij, huis en dierentuin. Voor ieder van deze thema’s is er een grote plaat, waarop van alles te zien is. Daarop wordt telkens meer ingezoomd in de acht situatieplaten, twaalf woordkaartjes en 24 deel-geheelkaarten. In elk thema komen de volgende taalaspecten aan de orde: woordenschat, het opzeggen van een versje of zingen van een liedje, het luisteren naar een verhaaltje en het beantwoorden van vragen, taalbegrip (actief of passief), auditief of visueel geheugen, woordvorming. Alle lessen, oefeningen en spelletjes zijn op drie niveaus uitgewerkt.

Allerlei gesprekjes en spelletjes mogelijk Aan de hand van de vertelplaten en kaartjes zijn allerlei gesprekjes en spelletjes mogelijk. Bijvoorbeeld een lottospel, een memoryspel, een ganzenbord, een kleuren-dobbelsteenspel en een deel-geheelspel. Bij de oefeningen en spelletjes kunnen de volgende materialen gebruikt worden: pionnen, kleurenkaartjes, een kleuren dobbelsteen, twee cijferdobbelstenen, lottoframes en een ganzenbordframe.

Materiaal Alle platen en kaartjes zijn getekend door Dagmar Stam (bekend van de Bas-prentenboeken). Bij de ontwikkeling van Bas spreekt een woordje mee is gestreefd naar mooi, handzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal. lesbeschrijvingen, verhalen en handvatten voor evaluatie.

Bij deze handleiding (in Wire-O ringband) hoort een duurzame houten kist waarin alle materialen zijn verzameld. Deze dient apart besteld te worden onder bestelnummer 808501.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »