• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Peperkoekpoep
Peperkoekpoep €22,95

Peperkoekpoep


Verhalen voor het stimuleren van klankbewustzijn bij jonge kinderen
Margoke Nijssen, Iris Revers
€22,95
Bestelnummer: 88480
Inhoud: 64 pagina's.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Verhalen voor het stimuleren van klankbewustzijn bij jonge kinderen
Margoke Nijssen, Iris Revers

Lees je mee over de avonturen van Pim, Mo, Kaatje en Stijn?

Het boek bevat korte verhalen, opgebouwd uit woorden met één specifieke klank. Deze verhalen bieden de mogelijkheid het klankbewustzijn te stimuleren. Dit is een belangrijke vaardigheid voor het leren praten op jonge leeftijd en het leren lezen en schrijven op latere leeftijd.

Peperkoekpoep is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. En natuurlijk voor alle kinderen (en hun voorlezers) die van vrolijke prentenboeken houden. Professionals zoals logopedisten en leerkrachten in het basisonderwijs kunnen Peperkoekpoep ook gebruiken in de dagelijkse praktijk. 

Schrijfster Margoke Nijssen studeerde logopedie en taal- en spraakpathologie en heeft zich gespecialiseerd in taalontwikkelingsstoornissen bij jonge kinderen. In haar werk als klinisch linguïst is zij onder andere betrokken bij de zorg voor peuters met een fonologische stoornis, waarbij het stimuleren van klankbewustzijn een belangrijk onderdeel van de behandeling vormt.

Illustrator Iris Revers studeerde af als orthopedagoog en is werkzaam als pedagogisch begeleider op twee behandelgroepen voor peuters met een fonologische stoornis. Daarnaast maakt ze eigen werk en illustraties onder de naam PIETenKEES.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »