• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Max Begrijpend lezen Gr. 5
Max Begrijpend lezen Gr. 5 €22,95

Max Begrijpend lezen Gr. 5


Max oefenkaarten
Opdrachten met zelfcontrole
Afgestemd op een iets lager dan gemiddeld technisch leesniveau van groep 5: AVI-E4, M5 en beperkt E5
€22,95
Bestelnummer: 5002231
Inhoud: 16 opdrachtkaarten A4 dubbelzijdig, dit zijn 32 pagina’s met opdrachten en zelfcontrole bij iedere opdracht. Met hulp van de voorbeeldopgave begrijpen de kinderen de opdracht heel snel. In totaal 300 tot 400 opgaven. Registratieformulier. In kunststof tas
Informatie

Max oefenkaarten voor het Max leer- en oefensysteem met zelfcontrole

Deze set is afgestemd op een iets lager dan gemiddeld technisch leesniveau van groep 5: AVI-E4, M5 en beperkt E5. Alle aspecten van letterlijk begrip komen vanaf nu aan de orde: Details kunnen vinden, hoofdpersonen kunnen aangeven, hoofdgedachte kunnen aangeven, volgorde van gebeurtenissen kunnen aangeven, een vergelijking in de tekst kunnen vinden (nieuw in dit leerjaar), oorzaak en gevolg kunnen aangeven (nieuw in dit leerjaar), middel – doel kunnen aangeven (nieuw in dit leerjaar).

Afgeleid begrip naast details en hoofdgedachte worden nu ook verwijswoorden afgeleid. Oordelend begrip naast het oordelen over werkelijkheid en fantasie wordt nu ook een oordeel gevraagd over feit of mening. Ordenend begrip naast het classificeren en het bepalen van sleutelwoorden uit de tekst, komt nu ook het bepalen van sleutelwoorden die niet in de tekst staan en het aangeven van inleiding, kern en slot van een tekst aan de orde. 

Om deze Max opgaven te kunnen controleren is het Max Spelbord (bestelnummer 5000) nodig!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »