• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Kracht van ontwikkelingsmateriaal
Kracht van ontwikkelingsmateriaal €49,95

Kracht van ontwikkelingsmateriaal


Inzet van ontwikkelingsmateriaal om kinderen te helpen hun executieve vaardigheden te versterken
€49,95
Bestelnummer: 89808
Inhoud: Deze set bestaat uit iets meer dan 80 losse kaarten (formaat A5) die middels een ring bij elkaar gehouden kunnen worden en bevat een handleiding, een materialenmatrix en de ontwikkelingsmaterialen ingedeeld op taal, rekenvaardigheden enz.
Informatie

Inzet van ontwikkelingsmateriaal om kinderen te helpen hun executieve vaardigheden te versterken

Een nieuw en innovatief kleutermateriaal. Er is nauwkeurig gekeken naar de ontwikkelingsmaterialen die veelvuldig worden gebruikt in kleutergroepen en hebben de focus gelegd op de executieve vaardigheden die met dit materiaal worden gestimuleerd. 

Bij het ontwikkelen van dit materiaal is er samengewerkt met Cora Hansen, die een waardevolle aanvulling heeft weten te creëren. Zij heeft bij ieder ontwikkelingsmateriaal een uitdagende opdracht geschreven vooral bedoeld als extra uitdaging. 

Met dit kleutermateriaal worden de kleuterleerkrachten voorzien van effectieve middelen om de executieve vaardigheden van hun leerlingen te bevorderen. Deze vaardigheden zijn essentieel voor de ontwikkeling van zelfregulatie, planning, probleemoplossing en het versterken van het concentratievermogen.

Deze set bestaat uit iets meer dan 80 losse kaarten die middels een ring bij elkaar gehouden kunnen worden en bevat een handleiding, een materialenmatrix en de ontwikkelingsmaterialen ingedeeld op taal, rekenvaardigheden enz.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »