• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

In Print


Maken van symboolboekjes
Werkbladen
Werkbeschrijvingen
Dagritmekaartjes
Planborden
€220,- €220,00
Bestelnummer: 58076
Inhoud: Windows installatie-programma, geen app en niet geschikt voor Apple. Installatie via downloadlink in licentiebrief om het programma te installeren.
Informatie

In Print is bij uitstek geschikt voor het maken van symboolboekjes, werkbladen, werkbeschrijvingen, dagritmekaartjes of planborden 

Het is primair bedoeld voor leerkrachten en ouders die extra materialen willen maken bij de lessen en ter ondersteuning van de communicatie. Maken van o.a. pictoboekjes, werkbladen, praatplaten, maken van woord- of symboolkaartjes, met slimme printfuncties, auditieve feedback van geschreven woord of tekst, eigen foto’s toevoegen.

Widgit software is een innovatieve serie van software producten die met symbolen, foto’s en teksten werkt. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 symbolen en men kan eigen plaatjes of foto’s toevoegen. Alle mogelijkheden van symboolgebruik op de computer worden met deze programma’s samengebracht. Spraakuitvoer versterkt de feedback. Deze samenhang van zowel visuele als auditieve ondersteuning is een effectieve methode voor het leren van taal. Het motiveert kinderen met een spraakbeperking zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Bovendien beleven leerkrachten en ouders plezier aan het maken van de symboolmaterialen.

Windows installatie-programma, geen app en niet geschikt voor Apple. Installatie via downloadlink in licentiebrief om het programma te installeren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »