• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Symwriter2


SymWriter is een tekstverwerker met Widgit symbolen
Schrijven ondersteund met letters of met symbolen
€260,- €260,00
Bestelnummer: 58077
Inhoud: Symwriter2. Windows installatie-programma, geen app en niet geschikt voor Apple. Installatie via downloadlink in licentiebrief om het programma te installeren.
Informatie

Eenvoudig schrijven met symbolen voor iedereen

SymWriter2 is een tekstverwerker met Widgit symbolen. Schrijven ondersteund met letters of met symbolen.

SymWriter2 is een eenvoudige tekstverwerker waarbij met symbolen getypt kan worden. Het programma is vooral geschikt voor kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven. Doordat bij ieder geschreven woord een symbool verschijnt en het woord uitgesproken wordt, leren de kinderen gemakkelijker de betekenis van een woord kennen. De symbolen verschijnen automatisch boven de tekst of in een venster naast het tekstdocument. Kinderen die niet met het toetsenbord kunnen schrijven kunnen uit een dynamisch kaart (ook wel raster genoemd) op het scherm, de symbolen en woorden kiezen en in de tekst plaatsen.

Prijs is inclusief de gebruiksrechten voor alle in SymWriter2 beschikbare auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, symbolen en of video’s voor 1 gebruiker voor één geografische locatie.

Windows installatie-programma, geen app en niet geschikt voor Apple. Installatie via downloadlink in licentiebrief om het programma te installeren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »