• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Symwriter


Symwriter is de tekstverwerker om te schrijven met symbolen
Widgit software
€260,- €260,00
Bestelnummer: 58077
Inhoud: Windows installatie-programma, geen app en niet geschikt voor Apple. Installatie via downloadlink in licentiebrief om het programma te installeren.
Informatie

Symwriter is de tekstverwerker om te schrijven met symbolen

Geschikt voor leerlingen die zelfstandig kunnen werken en extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het leren lezen en schrijven. Zelfstandig schrijven met symbolen, auditieve feedback van het geschreven woord, pictoschrijven met symbool raster, pictoschrijven met aangepaste computerbediening, slimme symbolenschrijver: symbolen passen zich aan bij de zinsbouw, spellingscontrole met symbolen.

Widgit software is een innovatieve serie van software producten die met symbolen, foto’s en teksten werkt. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 symbolen en men kan eigen plaatjes of foto’s toevoegen. Alle mogelijkheden van symboolgebruik op de computer worden met deze programma’s samengebracht. Spraakuitvoer versterkt de feedback. Deze samenhang van zowel visuele als auditieve ondersteuning is een effectieve methode voor het leren van taal. Het motiveert kinderen met een spraakbeperking zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Bovendien beleven leerkrachten en ouders plezier aan het maken van de symboolmaterialen.

Windows installatie-programma, geen app en niet geschikt voor Apple. Installatie via downloadlink in licentiebrief om het programma te installeren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »