• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Hikes


Het spel dat verbindt
Uitgedaagd om vragen aan elkaar te stellen, zich creatief te uiten
€34,- €34,00
Bestelnummer: 89164
Inhoud: Hikes kan gespeeld worden met avonturiers vanaf ongeveer 7 jaar tot ver in de 100. Door de opdrachten leer je elkaar op een andere manier kennen. Je hebt het eens over heel andere onderwerpen en deze gesprekken worden afgewisseld met grappige activiteiten
Informatie

Het spel dat verbindt

Het spel Hikes draait niet om winnen maar om delen. De spelers worden uitgedaagd om vragen aan elkaar te stellen, zich creatief te uiten en samen na te denken. Het doel van het coöperatieve spel is om samen 3 hikes af te leggen en zo het eindpunt te bereiken. Je speelt dus niet tegen elkaar maar met elkaar. Er zijn 3 hikes met elk drie verschillende etappes. Elke etappe staat voor een bepaald soort opdracht. Sommige opdrachten zetten je aan het denken, maar andere zorgen vooral voor humor en plezier. Zo moet je vragen stellen aan een bloemkool, gekke zinnen zingen, argumenten bedenken voor een misschien wel wat aparte mening of kiezen tussen twee eigenaardige mogelijkheden.

Durf jij?
• Durf jij de ander uit te horen over geheimen? • Durf je uit volle borst vals te zingen waar iedereen bij is? • Kun jij iedereen een hondendrol laten tekenen? • Kun jij beredeneren waarom bomen willen lopen?

Met serieuze en minder serieuze opdrachten brengt het spel Hikes kinderen en volwassenen met elkaar in verbinding. Het zet je bovendien aan het denken en brengt je zo af en toe ook nog buiten je comfort zone. Dit doe je samen, want Hikes draait niet om winnen maar om delen. Er zijn 3 hikes met elk drie verschillende etappes. Elke etappe staat voor een bepaald soort opdracht. Deze opdracht staat op een zogenaamde etappekaart. Er zijn 25 varianten van elk soort etappekaart zodat het leuk blijft om het spel steeds opnieuw te spelen met steeds weer andere opdrachten.

• In de Vragenhike vind je de etappes: Vraag maar raak, Rara welk dier ben ik? en Stel vragen aan.
• De Speelhike daagt je creatief uit met de etappes: Zing de zin, Teken het woord en Ding dong.
• Met de Denkhike laat je je hersens kraken met de etappes: Wat vind jij?, Wat kies jij? en Even uitleggen.

Maak spannende routes met de etappekaarten
Op elke etappekaart staat behalve de opdracht, op de achterkant ook een stukje pad. Als de opdracht is volbracht, mogen de spelers dat stukje van het pad op tafel leggen en deze verbinden met de stukjes pad die al eerder zijn neergelegd. De paadjes vormen als het ware de hikeroute die je aflegt. Als je samen een etappe hebt volbracht, mag je bovendien ook nog een vlagkaart aanleggen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »