• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Vertel & Ontdek het maar
Vertel & Ontdek het maar €12,95

Vertel & Ontdek het maar


Suus & Luuk
Wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom
Horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen
€12,95
Bestelnummer: 89061
Inhoud: 12 kaartjes (formaat 85 x 55 mm): wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom en horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen. Met toelichting en enkele spelvoorbeelden. Verpakt in 2 transparante kunststof doosjes (formaat 90 x 60 mm) die uitklapbaar zijn en gelijktijdig dienen als kaartenbakje.
Informatie

Suus & Luuk Ontdek & Vertel het maar is een praktische aanvulling op de Suus & Luuk themaboeken, maar kan ook afzonderlijk daarvan gebruikt worden

Suus & Luuk Vertel het Maar is zowel binnen de logopedische behandeling als binnen de school- of thuissituatie een leuke ondersteuning bij het oefenen van vertelvaardigheden. De volgende vragen zijn gevisualiseerd: wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom. Suus & Luuk Vertel het maar kan helpen bij het leren begrijpen van vragen, het leren stellen van vragen, het gestructureerd vertellen van een verhaal of als ondersteuning bij het maken van zinnen. Door één of meerdere kaartjes neer te leggen kan deze dienen als reminder en het kind helpen bij zijn opdracht.

Suus & Luuk Ontdek het maar stimuleert het kind concepten te ervaren en woordkennis uit te breiden. Door multi-sensorisch (voelen, kijken, horen, ruiken, proeven, doen) te ervaren met concreet materiaal leren kinderen nieuwe begrippen en anders/breder te kijken. De kaartjes van Suus & Luuk Ontdek het maar zijn zowel binnen de logopedische behandeling als binnen de school- of thuissituatie een ondersteuning bij het (multi-sensorisch) ontdekken van materialen en het koppelen van taal hier aan. Suus & Luuk Ontdek het maar bestaat uit 6 kaartjes: horen, zien, ruiken, proeven, voelen en doen. Suus & Luuk Ontdek het maar is een praktische aanvulling op (met name) hoofdstuk 6 (2 aan 2) en hoofdstuk 13 (Woordenschat) van de Suus & Luuk themaboeken, maar kan ook afzonderlijk daarvan gebruikt worden.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »