• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
WoordenSchat woorden-zoekspel
WoordenSchat woorden-zoekspel €49,80

WoordenSchat woorden-zoekspel


Woordenschat uitbreiden en spelenderwijs trainen
5 verschillend van kleur, semantisch - lexicaal geordende sets kaarten
€49,80
Bestelnummer: 76000
Inhoud: 5 verschillend van kleur, semantisch - lexicaal geordende sets kaarten, in totaal 160 kaarten, formaat 90 x 60 mm, verpakt in onbreekbare kunststof transparante dozen, formaat 97 x 66 x 15 mm, 1 kleuren dobbelsteen, 200 gele fiches, in kunststof doos, 1 zandloper van 1 minuut, verpakt in kartonnen doos, formaat 330 x 225 x 35 mm. Met handleiding op de doos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

WoordenSchat Woorden Zoekspel: Het educatieve spel voor woordenschat

WoordenSchat Woorden Zoekspel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uitdagend en leerzaam spel dat zowel de geest stimuleert als plezier biedt. Ontworpen voor 2 tot 8 spelers of teams, biedt dit spel eindeloze mogelijkheden om je woordenschat te vergroten en je taalvaardigheden te verbeteren. Of je nu thuis bent, in de klas, of tijdens therapie, WoordenSchat biedt een boeiende ervaring voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

WoordenSchat Woord zoekspel voordelen

WoordenSchat is niet zomaar een woorden zoekspel. Het gaat verder dan alleen het vinden van woorden in een rooster; het draait om het verzamelen en indelen van woorden op basis van betekenis, samenhang en eigenschap. Hier zijn enkele redenen waarom WoordenSchat een onmisbaar spel is:

  • Breed toepasbaar en inclusief: Dit spel is geschikt voor jong en oud, en is ook ideaal voor mensen met afasie. Het biedt een leuke en interactieve manier om taalvaardigheden te oefenen en te verbeteren, ongeacht je leeftijd of taalniveau.
  • Educatief en verrijkend: WoordenSchat helpt spelers om woorden te categoriseren naar verschillende thema's en eigenschappen. Of je nu wilt weten welke dingen plakken, wat je in je broekzak kunt vinden, wat er op het strand ligt of op zolder kan liggen, WoordenSchat daagt je uit om je kennis te testen en uit te breiden.
  • Multifunctioneel gebruik: Perfect voor gebruik thuis, in de klas of tijdens therapie sessies. Leraren kunnen het spel gebruiken als een creatief hulpmiddel om de woordenschat van hun leerlingen te verbeteren, terwijl therapeuten het kunnen inzetten voor taalherstel bij personen met afasie. Bekijk bijvoorbeeld ook onze taalspellen voor meer educatieve opties.
  • Uitdagend en veelzijdig: WoordenSchat biedt een breed scala aan thema's en scenario's die spelers uitdagen om na te denken over woorden in verschillende contexten. Van het identificeren van zachte, warme of hoekige objecten tot het zoeken naar voorwerpen die op het strand gevonden kunnen worden, het spel houdt de geest scherp en betrokken.

 

Hoe speel je het WoordenSchat spel?

In het WoordenSchat Woorden Zoekspel strijden spelers of teams om woorden te vinden die bij specifieke categorieën passen. Het spel kan individueel worden gespeeld of in teams van 2 tot 8 personen. Elke ronde introduceert een nieuw thema of een nieuwe eigenschap, zoals het vinden van items die in je broekzak kunnen zitten of voorwerpen die zacht en warm zijn.

Spelers zoeken woorden binnen deze thema's en proberen zoveel mogelijk juiste woorden te verzamelen binnen de tijdslimiet. Dit maakt WoordenSchat niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een waardevolle oefening in kritisch denken en categoriseren. Als je geïnteresseerd bent in meer spellen die kritisch denken stimuleren, bekijk dan onze creatieve spellen.

Het Woordenschat spel is geschikt voor iedereen, overal

Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een educatief spel voor je kinderen, een leraar die een nieuwe manier zoekt om taalvaardigheden te onderwijzen, of iemand die in een therapieproces zit, WoordenSchat Woorden Zoekspel biedt een rijke en veelzijdige ervaring. Het spel is toegankelijk voor spelers vanaf 8 jaar en ouder en is ontworpen om een breed scala aan leerdoelen te ondersteunen. Ontdek ook onze uitgebreide selectie van therapeutische spellen die je kunnen helpen bij verschillende educatieve en therapeutische behoeften.

WoordenSchat Woorden Zoekspel: verbreed je horizon

Met WoordenSchat Woorden Zoekspel wordt leren een avontuur. Het spel biedt niet alleen vermaak, maar helpt ook bij het ontwikkelen van cruciale taalvaardigheden en het verbreden van je woordenschat. Bestel vandaag nog en begin je reis naar een rijkere taalbeheersing!

Voor meer inspirerende spellen en leermiddelen, bezoek onze pagina's over taalontwikkeling en leermiddelen voor begrijpend lezen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »