• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het slimme gezicht
Het slimme gezicht €19,90

Het slimme gezicht


Dit spel is bedoeld voor kinderen die al bekend zijn met OMFT-oefeningen uit de therapie
€19,90
Bestelnummer: 76022
Inhoud: 62 grote actie-, camera- en slimme gezichtskaarten. 20 actiekaarten (rood kader), 10 kaarten met camera (pure reflectiekaarten), 10 kaarten met een camera en een myo-oefening, 42 slimme gezichtskaarten (blauw kader) met de componenten voor een slim gezicht. Met Duitstalige handleiding.
Informatie
Dit spel is bedoeld voor kinderen die al bekend zijn met OMFT-oefeningen uit de therapie
 
Het doel is om correcte, fysiologische functies te verzamelen die uiteindelijk samen een slim gezicht vertegenwoordigen en het zelfbewustzijn hiervoor te trainen. Belangrijke oefeningen die nodig zijn om de orofaciale spieren te trainen, moeten tijdens het spel worden uitgevoerd. Het idee van het spel: Er moeten zes kaarten op een rij worden verzameld. Bovendien worden na elke beurt individuele kaarten beveiligd. Maar zodra er tijdens de beurt een camerakaart wordt getrokken, is de beurt voorbij en gaan onbeveiligde kaarten verloren. Het spel combineert leuke, spieroefeningen en aandacht voor het bewegingsdoel van de kenmerken van een slim gezicht op een zeer vrolijke, vermakelijke en effectieve manier. Vanaf 4 jaar.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »