• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Myofunctionele Oefenordner
Myofunctionele Oefenordner €98,50

Myofunctionele Oefenordner


Materiaal voor diagnostiek en therapie
Werkbladen in tabelvorm
Kleurige kaarten en 2 MYO Duello spellen voor de tong en de lippen
€98,50
Bestelnummer: 7000
Inhoud: Naast alle werkbladen nu met kleurige kaarten en 2 MYO Duello spellen met oefeningen voor de tong en de lippen als pakket.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Materiaal voor diagnostiek en therapie van myofunctionele problemen vanaf jonge leeftijd

Voor diagnostiek en therapie van myofunctionele problemen vanaf jonge leeftijd (kinderen vanaf 4 jaar en jongeren en volwassenen). De map laat een systematisch doordachte, hiërarchisch gestructureerde, op zich een complete en in hoge mate op de praktijk afgestemde ideeën- en oefenmap zien voor anamnese, diagnostiek, therapie, ontwikkeling en onderzoek bij myofunctionele problemen.

Kleurige kaarten met clowns, bedoeld voor de jongste kinderen, zijn in de diagnostiek en bij het voordoen van de oefeningen te gebruiken en laten precies zien, hoe de articulatoren (spraakorganen) moeten worden bewogen. Met de werkbladen van de clowns kunnen verschillende activiteiten gedaan worden. Op deze bladen staat ook steeds een tekst met uitleg.

Voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen zijn de werkbladen in tabelvorm. Deze bladen omvatten eveneens bij elke oefening een tekst met uitleg en een ruimte, waarop bijvoorbeeld de frequentie van het oefenen genoteerd kan worden en een kleine afbeelding van een mond. Deze mondafbeeldingen zijn ook allemaal als kleurige kaarten (diagnostiek en demonstratie) en als werkbladen opgenomen in de map. De teksten, waarin de oefeningen één voor één uitgelegd worden, onderscheiden zich door uiterste nauwkeurigheid en kunnen ook thuis geoefend worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »