• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Folders Adem en Stem
Folders Adem en Stem €9,80

Folders Adem en Stem


Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden
Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst
€9,80
Bestelnummer: 89780
Inhoud: Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Informatie

Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop: 1. Afwijkende mondgewoonten 2. Taal 3. Meertaligheid 4. Stotteren 5. Adem en Stem 6. Gehoor 7. Articulatie en verstaanbaarheid 8. Auditieve vaardigheden 9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen

5. Adem en Stem Heesheid wil zeggen dat de stem niet helder is. Iedereen heeft wel eens tijdelijk last van een hese of schorre stem, bijvoorbeeld bij een verkoudheid, na een schoolreisje of een feest. Ook een allergie of astma kan heesheid veroorzaken. Een langere periode van heesheid kan betekenen dat de stembanden geïrriteerd raken. Je kunt dan minder goed verstaanbaar zijn. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij adem- en stemproblemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »