• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Folders Stotteren
Folders Stotteren €9,80

Folders Stotteren


Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden
Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst
€9,80
Bestelnummer: 89779
Inhoud: Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Informatie

Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop: 1. Afwijkende mondgewoonten 2. Taal 3. Meertaligheid 4. Stotteren 5. Adem en Stem 6. Gehoor 7. Articulatie en verstaanbaarheid 8. Auditieve vaardigheden 9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen

4. Stotteren Als een kind tijdens het spreken niet op het gewenste woord kan komen of niet onder woorden kan brengen wat het wil gaan zeggen kan het woorden of woorddelen gaan herhalen zonder spanning. Bij de meeste kinderen gaat dit haperen en herhalen vanzelf over. Als een kind bewust wordt van het haperen/herhalen en dit wil voorkomen, kan een vechtreactie ontstaan. Het kind probeert het haperen en herhalen te vermijden door zich meer in te spannen. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld klankverlengingen, stijging van toonhoogte en blokkades. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij stotteren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »