• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Communicatie Dialo life
Communicatie Dialo life €134,75

Communicatie Dialo life


3 themakaarten
Traint visuele waarneming en woordenschat
Op iedere kaart is een complexe situatie afgebeeld
€134,75
Bestelnummer: 89355
Inhoud: 3 kunststof situatiekaarten (aan beide zijden hetzelfde), 1 kunststof standaard, 12 gekleurde insteekpionnen, inclusief handleiding, in een kartonnen doos. Vanaf 5 jaar.
Informatie

Met ‘Dialo’ worden kinderen uitgenodigd bepaalde situaties te beschrijven zodat de medespeler begrijpt welke opdracht uitgevoerd moet worden

Aangezien de afbeeldingen op zeer veel manieren te omschrijven zijn, worden de kinderen uitgenodigd spontaan en creatief met taal om te gaan. Op deze manier zullen de kinderen zich veel taal- en rekenbegrippen, zowel passief als actief, eigen maken.

Thema: Centrale begrippen 
• In de tuin Hoeveelheid, kleur, vorm en grootte
• In het verkeer Voertuigen, en verkeersbegrippen
• Op de boerderij Dieren en hun jongen

Voorbereiding Ter introductie van Dialo is het raadzaam om het materiaal eerst in de groep te introduceren en samen met de kinderen door te nemen. Tegelijkertijd is het dan mogelijk om de kinderen de werking van het spel uit te leggen. Het is belangrijk dat de kinderen in de gelegenheid worden gesteld de situatieplaten te ‘ontdekken’. Dit kan in kleine groepjes of klassikaal, waarbij de kinderen gevraagd wordt de afbeeldingen te omschrijven.

Werkwijze Kies een plaat uit een van de 3 verschillende situatieplaten en plaats de 12 gekleurde pionnen in de kunststof houder. Zet de situatieplaat in de houder zodat de zijde zonder de gekleurde cirkels aan de kant van de pionnen komt te staan. Het spel kan op verschillende manieren gespeeld worden.

Het verschil tussen ‘Dialo life’ en ‘Dialo fun’ (bestelnummer 89356) zijn de thema’s van de situatieplaten met de daarbij behorende centraal staande begrippen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »