• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Cijferspelmat
Cijferspelmat €24,95

Cijferspelmat


Spelenderwijs inzicht in hoe getallen zich tot elkaar verhouden
Groot honderdtalveld
Afmeting mat 170 x 140 cm
€24,95
Bestelnummer: 89171
Inhoud: De cijferpelmat (formaat 170 x 140 cm) is gemaakt van een sterk maar lichtgewicht non-woven materiaal en kan gewassen worden. Voorzien van spelvoorbeelden en verpakt in een kartonnen doos (formaat 240 x 220 x 50 mm). Vanaf 5 jaar.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Een leuk actief spel doen, en ondertussen je sommen oefenen 

De Cijferspelmat is een groot honderdtalveld waarop kinderen met handen en voeten sommen kunnen maken. Zo krijgen ze spelenderwijs meer inzicht in hoe getallen zich tot elkaar verhouden. De spelmogelijkheden zijn legio. Hierdoor kunnen kinderen vanaf 5 jaar al aan de slag met de Cijferspelmat. Erg leuk voor thuis, maar ook ideaal voor op school. Inzetbaar van groep 3 tot en met 8.

Spelen met de Cijferspelmat is leuk. Of je nu vijf minuten over hebt of een half uur wilt vullen. Je kunt ook alleen met de Cijferspelmat spelen, dan verzin je zelf de sommen of je gebruikt je rekenboek!

Verzin zelf eenvoudige sommetjes….. Hoeveel is 2 + 2 + 2 + 2 enz? Eén kind verzint een som en een ander loopt de oplossing: Voet op 2, andere voet op 4, volgende voet op 6 enz…. Hoeveel is 12- 3? Maak de som op de mat, bijvoorbeeld: Voet op 12, hand op het – teken, voet op 3 en hand op 9. Je kunt ook de kleuren erbij betrekken. Lukt het je om een som te maken in de blauwe vlakken met een uitkomst in rood? Zo kun je eindeloos sommen verzinnen, van heel eenvoudig tot heel erg moeilijk! Speel zelf of samen. Speel tegen elkaar of help elkaar juist.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »