• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Autisme gesprekskaarten
Autisme gesprekskaarten €19,90

Autisme gesprekskaarten


Wat is autisme?
Omgaan met mijn autisme
Mijn kwaliteiten
€19,90
Bestelnummer: 88997
Inhoud: 40 kaarten (formaat 130 x 100 mm). Inclusief te downloaden Werkboek Ik en mijn autisme. Verpakt in een kartonnen doos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Wat betekent autisme voor jou?
Tamara Luijer

Iedere tiener met autisme is anders. De een kan goed onder woorden brengen waar hij tegenaan loopt, de ander heeft nog maar net de diagnose gekregen of wil (nog) niet weten dat hij autisme heeft. Hoe voer je met elk van hen een goed begeleidingsgesprek? Deze kaartenset biedt inspiratie om (in een een-op-eensetting) op een prettige en persoonlijke manier met jongeren tussen de tien en zestien jaar te praten over hun autisme. De veertig kaarten zijn onderverdeeld in drie categorieën:

• Wat is autisme?
• Omgaan met mijn autisme
• Mijn kwaliteiten

Op iedere kaart wordt een aspect van autisme kort toegelicht, met daarbij een of enkele vragen. Tijdens het gesprek kan de jongere in een werkboekje belangrijke bevindingen opschrijven, waardoor een soort ‘handleiding over mijzelf’ ontstaat. Download: Bij de kaarten hoort een werkboekje dat je hier in de bijlage kunt downloaden.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »