• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Zoek en stap in de bus
Zoek en stap in de bus €29,80

Zoek en stap in de bus


Gooi de dobbelsteen en vul de bijbehorende bus met passagiers, waarbij de afbeelding op de dobbelstenen overeenkomt met de afbeelding van de bus!
€29,80
Bestelnummer: 89514
Inhoud: 36 kaarten (45 x 40 mm) van passagiers met een onderscheidend element, 1 dobbelsteen (35 mm ), 6 bussen (220 x 150 mm) met een onderscheidend element. Inclusief handleiding. In een stevige kartonnen koffer (formaat 240 x 180 x 60 mm). Vanaf 4 jaar.
Informatie

Gooi de dobbelsteen en vul de bijbehorende bus met passagiers, waarbij de afbeelding op de dobbelstenen overeenkomt met de afbeelding van de bus!

De personages dragen een onderscheidend element. In totaal zijn er 6 onderscheidende elementen: oa. pet, boek, muts, ijsje, bril.

Plaats de 6 bussen met de afbeelding naar boven in het midden van de tafel, en verdeel de andere passagierskaartjes onder de spelers. Om de beurt gooit elke speler de dobbelsteen en volgens het onderscheidende element dat uit de bus komt, vult hij de bijbehorende bus aan met één van zijn kaartjes.

Als er geen passagiers zijn met het element dat de dobbelsteen aangeeft, wordt de beurt aan de volgende speler doorgegeven. De winnaar is de speler die als eerste geen kaartjes meer heeft. Aangezien er 6 bussen zijn kan dit spel worden gespeeld met maximaal 6 kinderen tegelijk. Als er minder kinderen meespelen, kunnen ze spelen met meer dan één bus tegelijk.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »