• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Wij zijn een groep
Wij zijn een groep 24,-

Wij zijn een groep


Versterk het groepsgevoel met verrassende opdrachten en spel
Nathalie van Kordelaar, Mirjam Zwaan
€24,- €24,00
Bestelnummer: 88469
Inhoud: 168 pagina`s, formaat 280 x 200 mm.
Informatie

Versterk het groepsgevoel met verrassende opdrachten en spel
Nathalie van Kordelaar, Mirjam Zwaan

Met gevarieerde opdrachten, spel en creativiteit leren kinderen met de training Wij zijn een groep elkaars goede eigenschappen en vaardigheden kennen. Een klas waarin gepest wordt, een die na een vakantie samengevoegd is, of een klas die uit subgroepjes bestaat en kinderen buitensluit wordt hierdoor gestimuleerd om elkaar te helpen en om elkaar positieve feedback te geven.

Ook afspraken leren maken, problemen samen oplossen, omgaan met pesten en grenzen aangeven zijn sociale vaardigheden die geoefend worden met als doel de sfeer in de klas te verbeteren. De training is kort en intensief en kan op ieder moment van het jaar ingezet worden door de eigen leerkracht of intern begeleider.

De opbouw gaat van kortdurende thematische opdrachten naar opdrachten die een wat langere spanningsboog vragen. Suggesties voor generalisatie en consolidatie zorgen ervoor dat ook buiten de lessen de verworven vaardigheden beklijven. De bijlagen met werkbladen zijn te kopiëren, te downloaden en via het digibord klassikaal te introduceren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »