• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Stop denk doe-spel
Stop denk doe-spel €52,50

Stop denk doe-spel


Omgaan met conflicten
Kinderen leren op een respectvolle manier met elkaar om te gaan
Voor de leeftijd 5 tot 10 jaar
€52,50
Bestelnummer: 88688
Inhoud: Het bordspel bevat: 5 pionnen en 1 dobbelsteen, 5 x 12 situatiekaartjes (ochtend, naar school, op school, spelen, avond), 3 x 25 stop-denk-doe kaartjes, 35 roosjes, spelbord, 2 kaartjes met de belangrijkste spelregels. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos. Geschikt voor 2 tot 5 spelers in de leeftijd 5 tot 10 jaar.
Informatie

Het pakket bestaat uit een kwartetspel en een bordspel

Omgaan met conflicten. Dat is lastig, zeker voor kinderen. Thuis en op school worden zij vaak op verschillende manieren opgevoed. Met het Stop denk doe-spel leren kinderen om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan. Dit pakket bevat een bordspel en een kwartetspel. Doel van het spel is zoveel mogelijk roosjes te verzamelen. Tijdens het spel kun je stop denk doe-kaartjes winnen (of verliezen). Het is de bedoeling een setje te verzamelen. Een setje bestaat uit een stopkaartje, een denkkaartje en een doekaartje. Wanneer je een setje hebt, ontvang je een roosje.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »