• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
TimeTimer MAXI-SIZE
TimeTimer MAXI-SIZE €157,50

TimeTimer MAXI-SIZE


Hoeveel tijd hebben we nog?
Een veelgestelde vraag
Grootste formaat 440 x 440 mm
€157,50
Bestelnummer: 58590
Inhoud: Formaat MAXI-SIZE 440 x 440 mm, 3 dubbelzijdige tijdsduurplaten, 3 tijdsmarkeringen, ophangsysteem voor wandmontage. Verpakt in kartonnen doos met handleiding. Instelbare signaaltoon (luid, zacht, geen signaal). 2 C-batterijen nodig (niet inbegrepen).
Informatie

Hoeveel tijd hebben we nog?... een veelgestelde vraag

Verstreken tijd is een abstract begrip, dat moeilijk te begrijpen is. Het is daarom belangrijk het begrip “verstreken tijd” duidelijk te maken en te begrijpen, om het efficiënt gebruiken van tijd te bevorderen. De Time Timer kan gebruikt worden om tijdsgrenzen te stellen, activiteitsduur te meten en leerlingen te leren beter gebruik te maken van de beschikbare tijd.

Hoe werkt de Time Timer?
Om de Time Timer aan te zetten beweeg je de rode schijf “tegen de klok in” naar de gewenste tijd. De rode schijf verdwijnt wanneer de tijd verstreken is. Bij alle Time Timers hoor je een subtiel “piep” geluid, wanneer de tijd verstreken is.

Op de achterkant van de TimeTimer MAXI-SIZE kunnen 8 verschillende vervaltijden worden ingesteld die passen bij de verwisselbare, dubbelzijdige wijzerplaten: 5/15 minuten, 30/60 minuten en 120 minuten/vrij beschrijfbaar veld. Met de 3 markeerstiften aan de achterkant van de timer kun je tijdblokken maken op elke wijzerplaat. Instelbare signaaltoon (luid, zacht, geen signaal).

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »