• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
TimeTimer small
TimeTimer small €45,50

TimeTimer small


Hoeveel tijd hebben we nog?
Een veelgestelde vraag
Formaat 75 x 75 mm
€45,50
Bestelnummer: 58503
Inhoud: Formaat 75 x 75 mm, verpakt in kartonnen doos, met handleiding. Het geluid kun je uit- en aanzetten met een schakelaar.
Informatie

Hoeveel tijd hebben we nog?... een veelgestelde vraag

Verstreken tijd is een abstract begrip, dat moeilijk te begrijpen is. Het is daarom belangrijk het begrip “verstreken tijd” duidelijk te maken en te begrijpen, om het efficiënt gebruiken van tijd te bevorderen. De Time Timer kan gebruikt worden om tijdsgrenzen te stellen, activiteitsduur te meten en leerlingen te leren beter gebruik te maken van de beschikbare tijd.

Hoe werkt de Time Timer?
Om de Time Timer aan te zetten beweeg je de rode schijf “tegen de klok in” naar de gewenste tijd. De rode schijf verdwijnt wanneer de tijd verstreken is. Bij alle Time Timers hoor je een subtiel “piep” geluid, wanneer de tijd verstreken is.

De small Time Timer, voor individueel gebruik, met “piep” geluid, kan makkelijk meegenomen worden. De deksel beschermt de Time Timer en opengeklapt dient hij als voet. Uitermate geschikt voor de remedial teacher en de logopedist.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »