• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
TimeTimer MOD
TimeTimer MOD €47,80

TimeTimer MOD


Hoeveel tijd hebben we nog?
Een veelgestelde vraag
Formaat 80 x 80 mm
€47,80
Bestelnummer: 58520
Inhoud: De MOD werkt op één AA-batterij (niet meegeleverd). Formaat 80 x 80 mm, verpakt in kartonnen doos, met handleiding. De rode schijf wordt beschermd door plexiglas. Het geluidsvolume is instelbaar. Het geluid kun je uit- en aanzetten met een schakelaar.
Informatie

Hoeveel tijd hebben we nog?... een veelgestelde vraag

Verstreken tijd is een abstract begrip, dat moeilijk te begrijpen is. Het is daarom belangrijk het begrip “verstreken tijd” duidelijk te maken en te begrijpen, om het efficiënt gebruiken van tijd te bevorderen. De Time Timer kan gebruikt worden om tijdsgrenzen te stellen, activiteitsduur te meten en leerlingen te leren beter gebruik te maken van de beschikbare tijd.

Deze geruisloze TimeTimer MOD laat duidelijk zien hoeveel tijd er per activiteit nog over is. Net als bij de TimeTimer PLUS is de rode schijf beschermd door een transparant beschermende lens en kun je de gewenste tijd eenvoudig met de draaiknop instellen (instelbaar tot 60 minuten). De rode schijf verdwijnt wanneer de tijd verstreken is. Ook bij deze TimeTimer hoor je een subtiel “piep” geluid, wanneer de tijd verstreken is. Het geluid kun je uit- en aanzetten met een schakelaar. De TimeTimer MOD wordt geleverd met een donkergrijs siliconen hoesje en werkt op één AA-batterij (niet meegeleverd).

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »