• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Quadrant


Herkennen van hoeveelheden en de daarbij behorende getallen
Associëren van hoeveelheden met getalsymbool
€9,80
Bestelnummer: 4000
Inhoud: Het spel bevat 21 - 23 opgaven en bijbehorende antwoorden. De opgaven en de antwoorden staan niet op hetzelfde kaartje. Elke set is verpakt in een onbreekbare kunststof doos (formaat 97 x 66 x 25 mm) en bevat 16 stevige ruitvormige kunststof kaartjes (formaat 93 x 63 x 1,2 mm). Inclusief bij elke set een aparte kaart met de 2 controlefiguren.
Informatie

Rekenspellen hoeveelheid en getal met zelfcontrole

Quadrant is het rekenleermiddel met zelfcontrole voor het automatiseren en inoefenen met kleine stappen. De spellen bevatten een opklimming in moeilijkheid.

• Inoefenen / automatiseren van rekenstappen
• Herkennen van hoeveelheden en de daarbij behorende getallen
• Associëren van hoeveelheden met getalsymbool

De set heeft 2 spellen, één spel per kant, per set oplopend in moeilijkheidsgraad. Elk ruitvormig kunststof kaartje is aan beide zijden bedrukt in 3 kleuren en voorzien van een pictogram. Het spel bevat 21 - 23 opgaven en bijbehorende antwoorden. De opgaven en de antwoorden staan niet op hetzelfde kaartje. Elke set is verpakt in een onbreekbare kunststof doos (formaat 97 x 66 x 25 mm) en bevat 16 stevige ruitvormige kunststof kaartjes (formaat 93 x 63 x 1,2 mm). Inclusief bij elke set een aparte kaart met de 2 controlefiguren.

Voorloper spel aan de voorkant: Hoeveelheid en getal. Voorloper spel aan de achterkant: Hoeveelheid en getal (abstract)

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »