• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Puber coachkaarten
Puber coachkaarten €15,95

Puber coachkaarten


42 aansprekende foto’s met prikkelende vragen
Het helpt pubers te verwoorden wie ze zijn en wat hen bijzonder maakt
€15,95
Bestelnummer: 88986
Inhoud: 44 full colour kaarten in stevige hardkartonnen doos met deksel. Vanaf 12 jaar.
Informatie

De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto’s met prikkelende vragen

Het helpt pubers te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt, wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven. In de puberteit draait het om het ontdekken wie je bent. Wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent, wat je moeilijk vindt en wat je wilt bereiken.

De set is ingedeeld in vier categorieën, herkenbaar aan de kleur op de achterzijde van de kaart. De beelden helpen je om te dromen en dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Die antwoorden maken je bewust van wat je voelt en denkt. Ze geven richting in een tijd waarin het belangrijk is om de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

De PuberCoachkaarten zijn gemaakt in nauwe samenwerking met pubers, waardoor ze perfect aansluiten bij de taal en de belevingswereld van 12- tot 16-jarigen. Naast de PuberCoachkaarten zijn er ook de Junior Coachkaarten (bestelnummer 89155), bedoeld voor kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »