• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Junior coachkaarten
Junior coachkaarten €15,95

Junior coachkaarten


Ontwikkel je talent als kind
Vrolijke gespreksstarters
Met aansprekende foto’s en prikkelende vragen
€15,95
Bestelnummer: 89155
Inhoud: 42 kaarten (formaat 130 x 100 mm) inclusief handleiding. Verpakt in een kartonnen doos.
Informatie

Vrolijke gespreksstarters met aansprekende foto’s en prikkelende vragen

Op een positieve manier aandacht geven en luisteren naar een kind is ontzettend belangrijk. En met een vrolijke set kaarten vol prikkelende vragen voor allebei ook ontzettend leuk! De Junior Coachkaarten zijn een mooi en gemakkelijk middel om met kinderen een goed gesprek op gang te brengen. Een set vrolijke gespreksstarters met aansprekende foto’s en prikkelende vragen.

De set Junior Coachkaarten bestaat uit 42 aansprekende foto´s met open vragen. De coachkaarten helpen kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf. Hierdoor leren kinderen te zien wat hen bijzonder maakt, krijgen ze ideeën om iets te ondernemen en zo hun talent te ontwikkelen. In de set zit verder een joker en een uitlegkaart met o.a. gesprekstips. De Junior Coachkaarten zijn ingedeeld in 4 categorieën, herkenbaar aan de vrolijke kleuren:

• Roze kaarten, waar word je vrolijk van ? • Gele kaarten, wat is belangrijk voor je? • Groene kaarten, wat vind je niet leuk? • Blauwe kaarten, wat wil je bereiken?

De foto’s helpen beeldassociatie op gang te brengen en de vragen zorgen voor net een andere invalshoek bij de start van een gesprek. Deze combinatie blijkt bij kinderen erg goed te werken. Meer weten? Om een idee te geven hoe de kaarten er uit zien en wat mensen er van vinden hebben we een kort introductie filmpje gemaakt van 3 minuten. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »